Вибори 26.10.2014. Як проголосувати

Тим людям що стоять на обліку в Посольстві потрібно тільки ПЕРЕВІРИТИ чи вони є в списках виборців. Тут.

Тим людям що ПОМІНЯЛИ (наприклад продовжили) свій дозвіл на проживання в Іспанії, потрібно ЗНОВУ стати на облік або написати заяву на голосування.
3аявa стати на облік.

Тим людям що не мають дозвіл на легальне проживання або не хочуть ставати на облік, їм треба написати заяву для голосування. <a
3аявa на голосування 
3paзoк

Ті люди що не мали документів або не хотіли ставати на облік i минулі рази голосували написавши заяву на голосування, їм ЩЕ РАЗ треба писати заяву! ТОБТО, ті люди НЕ є в списках і їм ЩЕ РАЗ ТРЕБА ПИСАТИ <a
ЗАЯВУ
або ставати на облік.

Щоб стати на облік, потрібно написати зaяву, принести копію 1 сторінки паспорта (та що з фотографією) і копію тархети (УВАГА, стати на облік можуть тільки ті люди що мають дозвіл на легальне перебування).
Треба ПЕРСОНАЛЬНО іти в посольство бо мають поставити печатку в паспорт.

Щоб просто проголосувати на ЦИХ (і тільки цих) виборах. Потрібно заповнити
заяву на голосування, добавити копію 1 сторінки паспорта та приписку, ОБОВЯЗКОВО приписку! (empadronamiento) НЕ ТРЕБА ІТИ ПЕРСОНАЛЬНО В ПОСОЛЬСТВО! Можна вислати ці документи:
факсом: 0034913887178 ,
електронною поштою: emb_es@mfa.gov.ua,
поштою: Calle Ronda de la Abubilla 52, Madrid 28043

НЕОБОВЯЗКОВО ІТИ ПЕРСОНАЛЬНО В ПОСОЛьСТВО!

Отож, всі люди що не мають можливості прийти в посольство, можна просто вислати ці документи! Легко і просто!

Різниця між ставанням на облік і писанням заяви тільки щоб проголосувати на цих виборах: Люди що стоять на обліку автоматично включаються в списки виборців, а ті люди що пишуть заяву для голосування мусять проходити цей процес кожного разу.

Коли починати давати документи? Вжe! Як найшвидше! Ті заяви що ви здасьте потім перевіряються і висилаються в ЦВК і він заносить їх в списки виборців. ЯКЩО ви будете чекати останнього тижня, просто не встигнеться все перевірити, або переслати, або ЦВК не встигне внести. Якщо ще враховувати що якщо є якісь помилки і ЦВК заверне документи, НЕ БУДЕ часу переробити! Також ті люди що здають пізно, не зможуть перевірити чи вони є в списках до останнього моменту, отож може виникнути така ситуація що ти здав документи, прийшов на вибори, простояв 3 години і ТЕБЕ НЕМА В СПИСКАХ!

ДУЖЕ ВАЖЛИВО! Нe можливо, згідно з законодавством, писати заяву в день виборів, ТОБТО, ЯКЩО ТИ ПРИЙШОВ ЩОБ ПРОГОЛОСУВАТИ НЕ ПИСАВШИ НІЯКОІ ЗАЯВИ АБО ЗРОБИВ ЦЕ В ОСТАННІ ДНІ, ТЕБЕ НІХТО НЕ ВНЕСЕ В СПИСКИ (БО НЕ МОЖНА) І ТИ НЕ ПРОГОЛОСУЄШ.

ОСТАННІ ДНІ ДЛЯ ЗДАВАННЯ ЗАЯВ ЦЕ НЕ ДЕНЬ ЧИ ДВА ПЕРЕД ВИБОРАМИ А більше 5 ДНІВ HAПЕРЕД!!! Тобто, список виборців закривається 5 днів перед виборами, отож ти не зможеш проголосувати якщо ти не встиг!

ВАЖЛИВО! На заяві напишіть ваш номер телефону, навіть якщо немає такого питання. Чому? Бо в багатьох вападках при провірці знаходяться помилки і Якщо висилаєш такі заяви в ЦВК, вони можуть їх не внести в списки виборців! Краще щоб з комісії пеередзвонили, перепитали, і все було правильно занесено!

ОСТАННЄ ПРОХАННЯ, не сидіть в дома! Самі бачити яка ситуація, наші хлопці ідуть і вмирають! Так, пішли і вже не вернулися! Вам важко вислати коррео електроніко? Важко вистояти годинy щоб проголосувати? То подумайте про тих хлопців що стоять зараз на передовій, сплять на землі, їх обстрілюють всесь час, чи їм не важко?
Ніхто не хоче війни, ніхто не хоче щоб вмирали наші діти, то давайте зробим так щоб наші діти не мусили робити нові майдани, іти на АТО чи на війну. Давайте інформуємося про тих кого ми вибираємо і голосуємо!

НЕ БУДЬМО БАЙДУЖІ, ЦЕ ТОЙ МОМЕНТ КОЛИ МИ МОЖЕМО ЩОСЬ ЗРОБИТИ І МИ ЦЕ ПОВИННІ ЗРОБИТИ!

Центральна виборча комісія

Посольство України в Королівстві Іспанія: Увага! Вибори народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

5 comentarios sobre “Вибори 26.10.2014. Як проголосувати

  1. ну чого так завжди ?!! Чого бланк на заяву один , а зразок заповнений зовсім по другому бланкові, ну невже важко зробити по нормальному ?!! Таке враження ,шо на зло роблять .
    До сайту ніяких претензій , то все до посольства

    Me gusta

  2. http://spain.mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/voting-abroad

    Закордонна виборча дільниця № 900029 – у приміщенні Генерального консульства України в Барселоні (08034, м. Барселона, вул. Нумансія, 185). Межі виборчої дільниці: Каталонія, Валенсія, Балеарські острови.

    c. Numancia, 185, bajos II 08034 Barcelona, España.

    Факс: (00 34) 93 205 25 21
    Ел. пошта: gc_esb@mfa.gov.ua; consulado@ukrbcn.com
    Веб-сайт: http://barcelona.mfa.gov.ua

    Los modelos de las «zajavu» son las mismas.

    Me gusta

Deja un comentario