Олег Івахнюк, продовжуємо допомагати

Cитуація наступна: Поміняли прописку і приступаємо до реабілітації.

Клініка де він проходив лікування запропонувала повертатися в Україну. Зняли з роботи лікаря який привіз Олега на лікування і почалися дивні речі. Новий лікар спочатку запропонував реабілітацію в Толедо, а потім взагалі сказав що вони в даному випадку нічого не можуть зробити.

Перед цим нам казали що праву ногу можна відновити, а з лівою все значно складніше. Чому змінили думку? Переговори з клінікою вели сім чоловік, наші лікарі, медсестри, наша знайома каталанка… але ми так і не зрозуміли логіку іспанців.

Тепер він живе в Centro Sociosanitario і їздить на реабілітацію. Цей тиждень і наступний через день. Працювати з ним більше не дають пролежні. Ці рани дуже повільно заживають і ми боїться що знову може попасти інфекція. Ми думали що в наші обов’язки входить допомогти фінансово, а тут…Плюс в тому що зупинили інфекцію і заживають пролежні, але тут потрібно як мінімум два місяці для того щоб ці рани меньше більш зажили. Робимо все можливе…

Попередня клініка вернула гроші сумою: 17.281,34€, ті кошти що були на рахунку клініки невикористані.

Devolución.

Також сьогодні зробили новий переказ на клініку де зараз проходить реабілітацію Олег. Якщо все буде іти добре, то будем продовжувати в цiй клініці.

Transferencia 27.11. para el articulo

На сьогоднішній день у нас такі кошти для допомоги для Олега:

Sumatorio 27.11.2015

Дякуємо всім що долучилися до допомоги, разом ми можемо допомогти виздоровіти Олегу!

 

Deja un comentario